Om Bouleparken

Vi som driver Bouleparken är IFK Goteboule.

IFK Goteboule är en bouleklubb som bildades 2012 av ett gäng boulenördar som brinner för att spela och arrangera. De tre första säsongerna lyckades vi med bedriften att gå upp i seriesystemet med både vårt ”elitlag” och ”veteranlag” till näst högsta divisionen. Nu spelar vårt ”elitlag” i näst högsta divisionen och vårt ”veteranlag” i division två.

Idag är vi ca 60 medlemmar i klubben varav 45 har licens för att spela i sanktionerade tävlingar. IFK Goteboule tränar i Bouleparken varje onsdag kl. 18.00.

Flera anställda från Bouleparken har medverkat i den svenska filmen ”Jätten” där boule är centralt. Vi hjälpte till att bygga boulebanor och är med som skådespelare samt statister. Filmens regissör Johannes Nyholm är medlem i IFK Goteboule.

Vill du bli medlem i IFK Goteboule? Kontakta Tove Orrbeck via telefonnummer: 072-554 24 27 eller via e-post: tove.orrbeck@gmail.com

Besök gärna vår hemsida för mer information: http://idrottonline.se/IFKGoteboule-Boule/

Gå även in på det internationella forumet där det kommer visas webb-TV, nya event, Team-OBUT Sweden och boulenyheter: http://worldofpetanque.com/